dimecres, 14 de juny del 2017

SOCIAL




Resultat d'imatges de Mur de Berlín
Alemanya 1945, després del suïcidi de Hitler, el III Reich cau davant el setge de les tropes aliades. El final de la Segona Guerra Mundial comporta la divisió del país en quatre zones d’influència controlades pels Estats Units, Gran Bretanya, França i la Unió Soviètica. Igualment, la capital alemanya, Berlín, alliberada i ocupada per les tropes soviètiques de Stalin, també es reparteix segons aquests paràmetres. Així, els occidentals es quedaven amb el sector oest i l’est restava en mans de la URSS.
Resultat d'imatges de PORTA DE BRANDENBURG


La Porta de Brandenburg es una de les antigues portes d'acces a Berlín i un dels principals símbols de la ciutat. Esta situada entre la Pariser Platz i la plaça del 18 de Març, a poca distancia del Reichstag .
Va se encarregada pel rei Frederic Guillerm II de Prussià com a símbol de  pau construïda per Carl Gotthard Langhans entre 1788 i 1791.  
Resultat d'imatges de Reforma del Reichstag






L'edifici del Reichstag es al barri del Tiergarten, en el districte Mitte de Berlin, Capital d'alemanya. 
Va ser la seu del Reichstag en temps del II imperi Alemany i mes tard del parlament de la Republicà de Weimar Des de 1994 es reuneix alli cada cinc anys la Convencio Federal per a triar al President d'alemanya i des de 1999 es lloc de reunio del parlament Alemany







ALTAR DE PERGAM


Resultat d'imatges de altar de pergamo berlin












 Esta situat a el museo de pergamo
Cronologia: la seva cronologia va se al 188 aC

Es un monument religios de la epoca helenistica construido originalmente en la Acropolis de Pergamo a principio del reinado de Eumenes.








Museu Bauhaus

Resultat d'imatges de Museu Bauhaus









Bauhaus es un terme comu per denominar la Staatliches Bauhaus una escola de art i arquitectura a Alemanya

Conserva: arquitectura, muebles, ceramicas, orfebreria, fotografia,  piezas de teatro y  trabajos de los alumnos
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada